Inspirativní setkání studentů SPŠ Dušní s obchodním ředitelem Jiřím Kosem

Publikováno 5. 2. 2024

Obchodní ředitel společnosti OBERMEYER HELIKA Jiří Kos se setkal se studenty čtvrtého ročníku Střední průmyslové školy stavební z Prahy 1. Představil jim projekční kancelář a možnosti studentských stáží v OBERMEYER HELIKA. Více se zaměřil na předání praktických zkušeností z profesního života projektanta a jeho uplatnění na pracovním trhu.  Protože se jednalo o studenty se zaměřením na projektování v BIM, probrali spolu aktuální situaci v této oblasti u nás. Studenti se také zajímali o projekty, které Obermeyer Helika realizovala v BIM a v 3D programování. 

Studenti, kteří se setkání zúčastnili, se nyní rozhodují o budoucím studiu na vysokých školách, či nástupu do praxe. Jiří Kos je zaujal svými zkušenostmi z praktického profesního života. Hovořil nejen o nejrůznějších pracovních rolích, které mohou v budoucím pracovním týmu plnit, probral také široké možnosti uplatnění těchto studentů a ty jsou opravdu široké. Ať už se jedná o projektanty, BIM managery, projektové managery, odborné konzultanty, či technický dozor, možnosti jsou skutečně neomezené.

Přednáška pro studenty střední průmyslové školy

KONTAKTUJTE NÁS

OBERMEYER HELIKA a.s.

© 2024 OBERMEYER Helika | Vyrobilo studio
Zásady ochrany osobních údajů
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram